Трансфер на домени

Зошто Вие треба да се префрли во живо hoster?

  • Големи заштеди во однос на конкуренцијата.
  • Слободен една година регистрација.
  • Долга листа на бесплатни статисти.
  • Услуга, која е втора-за-ништо.

100 Процент пари гаранција за враќање

Start your transfer сега!

Домен Заклучување
Домен заклучување спречува случајна или намерна трансфер на домен сопственост и запира некој од пренасочува на вашиот сервери за имиња.

Домен товар и маскирање
Директно било име на домен што го поседувате на вашиот веб-сајт - секој кој типови кои име на домен во нивниот интернет пребарувач се зема директно на вашиот вебсајт.

Вкупно DNS контрола
Управуваат со вашиот домен от (DNS) евиденција и да го поставите вашиот e-mail, FTP, под-домени и веб локација - сите од еден контролен панел.

Промена на регистрација
Доделување на вашиот домен на некој друг или промена на контакти за вашиот домен онлајн во секое време. Бара надоместок за домени.

Статус сигнали
Следење на статусот на вашиот домен и да добијат инстант пораки, ако има е промена.