Domain Regjistrimi

Vendosja veten në internet në minuta. Nuk ka aftësitë teknike të kërkuara. Si ju përdorni emrin tuaj domain është deri tek ju; por me çmimet e pabesueshme që ju prisni nga Hoster live dhe një listë të gjatë të ekstra falas, ju do të keni gjithçka që ju duhet të merrni filluar në internet

Ju mund të regjistrohen emrat e domain para se ju të gjeni një ofrues hosting, dhe, në të vërtetë, ju nuk janë të detyruar të presë një emër domain. Të gjitha regjistrimet publike domain nuk janë regjistruar në emrin tuaj jona.