Transferimi Domain

Pse ju duhet të transferojë të jetojnë Hoster?

  • Kursimet e mëdha mbi konkurrencën.
  • Pa regjistrimi një vit.
  • Një listë e gjatë e ekstra FALAS.
  • Shërbim që është i dytë-me-asnjë.

100 Percent Money Back Guarantee

Start your transfer tani!

Mbyllje Domain
Domain mbyllje parandalon transfertat aksidentale ose të qëllimshme të pronësisë domain dhe ndalon dikush nga Përcjellin nameservers tuaj.

Domain Forwarding dhe maskimin
Drejtpërdrejtë çdo emër domain ju vetë në faqen tuaj te internetit - lloje të gjithë ata që që emri domain në shfletuesin e tyre është marrë direkt në faqen tuaj te internetit.

Gjithsej DNS Kontrolli
Manage nameserver domain (DNS) të dhënat dhe të vendosur email-it tuaj, FTP, nën-domains dhe website vend - të gjitha nga një panel kontrolli.

Ndryshimi i Regjistrimit
Caktojë emrin e domain për të dikujt tjetër ose të ndryshojë kontakte për domenin tuaj në internet në çdo kohë. Kërkon një tarifë për të domains.

Administrim Shkarkimesh Faqerojtësa Fjalorë Status
Të monitoruar gjendjen e domain tuaj dhe për të marrë alarme të menjëhershme, nëse ka pasur një ndryshim.