Регистрација на домен

Воспостави себе си онлајн во минути. Без технички вештини потребни. Како да го користите Вашиот домен име е до вас; но со неверојатна цена можете да очекувате од живо hoster и долга листа на бесплатни статисти, ќе имаат се што ви треба да започнете онлајн

Можете да се регистрирате домен имиња пред да најдете хостинг провајдер, и, всушност, не сте обврзани да биде домаќин на име на домен. Сите во јавниот домен регистрации се регистрирани не во ваше име наш.