Domain Names

Krijimi i një faqe interneti është mënyra më e mirë për të identifikuar veten apo kompanisë tuaj në internet. Një konsideratë e rëndësishme në krijimin e një faqe është për të regjistruar një emër domain. Ne bëjmë pronësia domain lehtë, më të shpejtë dhe më private. Secila dhe çdo Hoster live domain emri vjen me gjithçka që ju duhet të merrni në internet. Regjistrohu emrin e domain and host your website here from the best domain registration company and for the most affordable price.

Register your .COM, .CO, .INFO, .NET, .ME, .ORG, .BIZ, .COM.CO, .NET.CO, .NOM.CO, .NAME, .MOBI, .MX,.WS, .NL, .COM.MX, .BZ, .COM.BZ, .CC, .NET.BZ, .TV, .PE, .SO, .COM.PE, .NET.PE, .NOM.PE, .ORG.PE,.COM.SO, .ORG.SO and .NET.SO domain names.

free domain extras

  • Hosting me ndërtues Website
  • Gjithsej DNS Kontrolli
  • Pagew parkuar / Domain
  • Forwarding Domain & Masking
  • 100-Pak Forwarding Email
  • Ndryshimi i Regjistrimit
  • Administrim Shkarkimesh Faqerojtësa Fjalorë Status
  • Mbyllje Domain