Kërko Database Whois

The WHOIS database is a list of all single domains currently registered in the world.

Domain whois lookup

The Internet Corporation of Names and Numbers (ICANN) kërkon regjistruesve akredituar si www.LiveHoster.com të publikojë informacionin e kontaktit të të regjistruarit, Krijimi domain dhe datat e skadimit dhe informacione të tjera në listë WHOIS sapo një domain është regjistruar.

Për të mbajtur të dhënat tuaja personale nga të bjerë në duar të gabuara, Live Hoster offers Regjistrimi Privat me partnerin tonë, Fushat me prokurë. Në vend të shfaqur të dhënat tuaja personale në bazën e të dhënave WHOIS për të gjitha për të parë, Fushat me prokurë do të zëvendësojë atë me vete. Domain ende do të takojnë ty – me përjashtim tani, ju dhe Fushat me prokurë do të jenë të vetmit që e dinë atë.

Për bizneset, www.LiveHoster.com offers Deluxe Registration. Përdorni këtë “kartë virtuale biznesit” për të përzënë trafikut në faqen tuaj dhe për të rritur shtrirjen e përpjekjeve tuaja ekzistuese të marketingut – pa sakrifikuar privatësinë tuaj. Për fushat që ju nuk mund të përballojë për të humbur, ka Regjistrimi i mbrojtur. Ajo parandalon transfertat domain aksidentale ose me qëllim të keq dhe përfshin Regjistrimi Private dhe Biznesi FALAS.