Website Email

Email is not just the foundation for your internal and customer communication, është gjithashtu e rëndësishme në përpjekjet tuaja të quajtur. Zgjidhni teknologji që nuk ju lejon poshtë dhe kompania që sjell një përvojë të lartë e-mail.

domain Email

See our Planet & Çmimeve

Të ndërtuar identitetin tuaj të biznesit

 • Qëndro mbi konsumatorët’ Mendjet me një adresë email që përdor domain tuaj.
 • Përforcohen marketingut tuaj & Përpjekjet e quajtur me çdo email ju dërgoni.
 • Të ndërtuar mbi identitetin e biznesit që ju keni krijuar tashmë me një adresë profesional email.
 • Besimi kompaninë që mban mbi 12 milion llogaritë e-mail duke ecur mirë.

Merre vetëm email të doni

 • Mbrojtja mirësjellje tuaj informacionit të industrisë-udhëheqëse anti-virus dhe mbrojtjen phishing.
 • Mbani kutinë tuaj të pastër me 300 milion mail spam bllokuar përditshme.
 • Tjera lehtë me një të trajnuar 24/7 stafi i sigurisë që i përgjigjet një gamë të gjerë të kërcënimeve email.

Get jetojnë, ndihma nga ekspertët

 • Asnjëherë mos merrni mbërthyer, në sajë të ekspert tonë, 24/7 konsulentët e kujdesit të konsumatorëve.
 • Get përgjigje të drejtë herë të parë nga vetë avokatit tuaj të biznesit që ka investuar në suksesin tuaj.
 • Bëjnë përvojën tuaj e-mail pa dhimbje me bazë në SHBA, konsulentë të kujdesit ndaj klientit të trajnuar në të setup email dhe zgjidhjen e problemeve.

Grab email-it tuaj kudo

 • Qëndro në kontakt ndërsa në lëvizje me email që është në dispozicion kudo në pothuajse çdo pajisje.
 • Qasja të gjitha mesazhet tuaja të rëndësishme e-mail nga iPhone® tuaj, BlackBerry® ose Android ™ smartphone ose tabletë preferuar.
 • Dërgoni dhe merrni e-mail nëpërmjet ndërfaqes tonë intuitive Web ose një shumëllojshmëri të klientëve desktop email.