Website Hosting

Both php and dot net Hosting support

php dhe dot net mbështetje Hosting.

Wordpress, Jommla,and Drupla Hosting

WordPress, Joomla,dhe Druplal Hosting.

Hosting i fuqishëm cloud kjo është lehtë për t'u përdorur dhe gjithmonë brenda mundësive. Ju do të gjeni planet më të mira në web hosting e drejtë këtu. Por planet Live Hoster nuk janë të lirë–Ata janë të përballueshme. Ndryshim i madh!

Të gjitha Planet Përfshini

 • Klasit botëror qendrat e të dhënave
 • Routers më të mira, firewalls dhe serverat
 • Statistikat Website
 • FREE email addresses
 • ® Google Webmaster Tools
 • Daily backup
 • 24/7 mbështetje
 • Nuk ka tarifa të fshehura
 • FREE setup and software
 • One-click Setup për WordPress, Joomla, dhe të Drupal
 • FTP qasje